Famipa Dış Ticaret

Beni Vend per Famipa ne Kuzhinen tuaj

Me strukturen administrative, besushmerine dhe perfitimin e qendrueshem te behemi nje kompani udheheqese dhe me reputacion nderkombetar per nismat dhe ivonacionet qe ndermerr ne sektorin e eneve te gatimit.
Ne sektorin e pajisjeve te kuzhines ku ne operojme, ne vitin e 15-te ne te 5 kontinentet te rritemi 5 here duke shtuar shije ne cdo kuzhine qe prekim.
  • Modelet Trendi
  • Shumellojshmeri e Gjere
  • Dorezimi i Shpejte
  • Rrjeti i Perhapur i Shperndarjes
Famipa Hazar Pazar FMP Collection BESA Collection
Famipa Dış Ticaret

0000

Lloje te Produkteve

0

Eksporton në Kontinente

000

Punonjes te Lumtur

00

Pervoje Vjeçare

01

Cilesia

Prodhimi i Produkteve te Eneve te Kuzhines ne Standardet e Cilesise se Larte

02

Eksperienca

Me Pervojen tone 15 Vjecare, Ne Nuk Ndjekim Trendin Ne Prodhojme Trendin.

03

Besimi

Me Rrjetin tone te Gjere te Shperndarjes u Ofrojme Klienteve tane Sherbim te Shpejte dhe te Sigurte te Produkteve.